Sokak ortasında bıçaklı kavga

Sokak ortasında bıçaklı kavga
Adana'da sokak ortasında çıkan kavgada, Ali Ardağlı (24), bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

DHA'nın haberine göre olay, saat 21.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Ardağlı ile sokakta karşılaştığı V.G. ve M.G. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.G. ile M.G., bıçakla Ardağlı'ya saldırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Ardağlı, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar otomobile binip, kaçtı. Çevredekiler tarafından otomobil ile bir tıp merkezine götürülen Ardağlı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ardağlı'nın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliler V.G. ile M.G.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

sokak-ortasinda-bicakli-kavga-1-olu-6798-dhaphoto1.jpgsokak-ortasinda-bicakli-kavga-1-olu-6798-dhaphoto2.jpgsokak-ortasinda-bicakli-kavga-1-olu-6798-dhaphoto3.jpgsokak-ortasinda-bicakli-kavga-1-olu-6798-dhaphoto4.jpg