Sokak ortasında kadına şiddet cezasız kaldı

Sokak ortasında kadına şiddet cezasız kaldı
İzmir Karabağlar ilçesinde sokak ortasında bir kadına dakikalarca şiddet uygulayan şahıs, darp edilen kadının şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Karabağlar ilçesinde, ismi öğrenilemeyen kadın, yolda yürürken tartıştığı yanındaki adam tarafından tekme ve yumrukla dövüldü. Saldırgan, otomobilin kapısıyla ittiği kadının boğazını sıkıp, başına art arda yumruk, karnına ise tekme attı. 

Yolda yürüyen, isimleri ve yakınlık dereceleri öğrenilemeyen kadın ile erkek, bir anda durup, tartışmaya başladı. İkili bağrışırken, park halindeki beyaz otomobiline yaklaşan adam, aracın açmak istediği kapısıyla kadını itti. Otomobile giren adam, aniden çıkıp, elinde şemsiyeyle bekleyen kadına saldırdı. Kadın, kurtulmak için boğazını sıkan adamı itmeye çalışsa da başarılı olamadı. Saldırgan adam, elinden aldığı şemsiyeyi yere fırlatırken, kadına da tokat attı. Kadın, başına yumruk, karnına da tekme darbesi aldı.

Sosyal medyada infial uyandıran görüntülerin ardından zanlı gözaltına alınırken, darp edilen kadının şikayetçi olmaması üzerine tekrar serbest bırakıldı.