Sokakta sigara içen kadına saldırı

Sokakta sigara içen kadına saldırı
Çorum'da M.Ç. isimli kadın, sokakta sigara içtiği için O.N.A.'nın saldırısına uğradı. Olay yerine gelen polis ekipleri O.N.A.'yı gözaltına almak isterken, esnaf müdahale etti.

Çorum'da sokakta sigara içen kadına saldırdığı iddia edilen O.N.A. isimli şahıs, polis tarafından gözaltına alınmak istedi. O.N.A.'nın gözaltına alındığı sırada araya giren esnaf ile polis güçleri arasında arbede çıktı. Polis ekipleri kalabalığa cop ve biber gazı ile müdahale etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, O.N.A. sokakta sigara içtiği için tartıştığı M.Ç. adlı kadını darp etti. M.Ç.’nin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. O.N.A. ile kendisini gözaltına almak isteyen polis arasında arbede yaşandı.

Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte polise bıçak çektiği öne sürülen O.N.A., gözaltına alındı. Çevrede toplanan kalabalık O.N.A.’nın gözaltına alınmasını tepki göstererek, polisle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis kalabalığı cop ve biber gazı kullanarak dağıttı. Biber gazından etkilenen bazı kişiler hastaneye başvurdu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu arada polise başvuran M.Ç., sokakta sigara içtiği sırada O.N.A’nın kendisine hakaret ettiğini ve bıçak göstererek, darp ettiğini belirterek şikayetçi oldu.