Son anda sapağa dönmek isterken bariyerlere ok gibi saplandı. İstanbul'daki kazada 2 ağır yaralı

Son anda sapağa dönmek isterken bariyerlere ok gibi saplandı. İstanbul'daki kazada 2 ağır yaralı
Ümraniye'de TEM Otoyolu Dudullu sapağında bir otomobil ile taksinin  karıştığı kazada bariyerlerin ok gibi saplandığı otomobildeki 1'i kadın 2  kişi ağır yaralandı.

Ankara istikametinde ilerleyen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, son anda sapağa girmek için direksiyonu kırınca önce önünde seyreden ticari taksiye çarptı. Ardından da yolda dönerek sapakta bulunan bariyerlere çarptı. Kaza sonucu bariyerler araca ok gibi saplandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri geldi. 

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Otomobilin içinde yolcu olarak bulunan iki kişi sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilin sürücülerinin ifadeleri alınmak için polis merkezine götürüldü. Yaralıların sağlık durumları ciddiyetini koruyor. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

bariyerlerin-ok-gibi-saplandigi-otomobildeki-2-kisi-agir-yaralandi-8455-dhaphoto1.jpgbariyerlerin-ok-gibi-saplandigi-otomobildeki-2-kisi-agir-yaralandi-8455-dhaphoto2.jpgbariyerlerin-ok-gibi-saplandigi-otomobildeki-2-kisi-agir-yaralandi-8455-dhaphoto3.jpgbariyerlerin-ok-gibi-saplandigi-otomobildeki-2-kisi-agir-yaralandi-8455-dhaphoto4.jpgbariyerlerin-ok-gibi-saplandigi-otomobildeki-2-kisi-agir-yaralandi-8455-dhaphoto5.jpg

DHA