Son dakika: Beşiktaş'ta deprem! 8 ismin korona testi pozitif çıktı

Son dakika: Beşiktaş'ta deprem! 8 ismin korona testi pozitif çıktı
Beşiktaş kulüp doktoru Tekin Kerem Ünlü, yapılan testlerde 8 ismin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Testi pozitif çıkanlar arasında siyah beyazlıların yıldız ismi Burak Yılmaz'ın da olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan korona virüsü testleri neticesinde toplam 8 kişinin testi pozitif çıktı.

Kulüp, korona testi pozitif çıkan isimleri sır gibi saklarken, virüse yakalanan isimlerden birinin yıldız futbolcu Burak Yılmaz olduğu iddia edildi.

Beşiktaş Kulübü'nden Tekin Kerem Ülkü'nün açıklaması şöyle:

"13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır."

ex-fzj3xyaevotu.jpg

 

İŞTE O İSİMLER

Beşiktaş'ta son yapılan testlerde korona virüs tespit edilen isimler belli oldu. Korona virüs çıkan isimler arasında Başkan Ahmet Nur Çebi, oyuncular Burak Yılmaz, Caner Erkin, yöneticiler ve tesis çalışanları bulunuyor.

Beşiktaş'ta korona virüs tespit edilen isimler şunlar

Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetici Fatih Avşar, Tesis Müdürü İlker Yılmaz, Kaleci Antrenörü Hakan Çalışkan, oyuncular Burak Yılmaz ve Caner Erkin, Tercüman Halil Yazıcıoğlu ve Malzemeci Erdal Erdem.

ANTRENMANLAR SÜRESİZ İPTAL

Beşiktaş'ta biri futbolcu 8 kişide korona virüs çıkması sonrası yönetimden yeni bir karar çıktı. Siyah beyazlılarda antrenmanlar süresiz iptal edilirken, önümüzdeki hafta tüm futbolculara, teknik ekibe ve kulüp çalışanlarına korona virüs testi yapılacağı öğrenildi.

“MUHTEMELEN BİR KİŞİDE VİRÜS VARDI”

Beşiktaş’ta 8 oyuncunun pozitif çıkmasıyla ilgili çarpıcı bir paylaşım geldi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Siyah beyazlılarda muhtemelen bir kişide virüs olduğunu ve bu ismin değer kişilere virüs bulaştırdığını aktardı.

Ceyhan’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Beşiktaş’da muhtemelen 1 pozitif kişi vardı. Temas ettirdiler, 8’e çıktı. Futbol Federasyonu bir pandemi danışma kurulu kurmazsa, işi zor"

ceyhan.jpg

İlgili Haberler