Erdoğan’dan başsağlığı mesajı. Bakan Akar'dan bilgi aldı

Erdoğan’dan başsağlığı mesajı. Bakan Akar'dan bilgi aldı
Gelen son dakika bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalkan askeri helikopterin Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğraması sonucu 11 askerimizin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı kahreden olayın ardından şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelere ve TSK'ye başsağlığı diledi.

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl''den kalkan askeri helikopterin Bitlis''in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğraması sonucu 11 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı olayla ilgili Milli Savunma Bakanı Akar''dan bilgi aldı.

Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren Erdoğan’ın arama kurtarma çalışmalarını yakından takip ettiği ve şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelere ve TSK''ye başsağlığı diledi.

ŞEHİT KORGENERAL ERBAŞ’IN OĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Korgeneral Osman Erbaş''ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı''ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl''den Tatvan''a gitmek üzere kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Korgeneral Osman Erbaş''ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede ülkeye ve millete önemli hizmetlerde bulunan Korgeneral Osman Erbaş''ın elim bir kazada hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, şehit komutana Allah''tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi" ifadelerine yer verildi.