Hasan Çavuşoğlu: "Ahmet Ağaoğlu alkollüydü, ölmüş anneme küfür etti"

Hasan Çavuşoğlu: "Ahmet Ağaoğlu alkollüydü, ölmüş anneme küfür etti"
Alanyaspor - Trabzonspor maçının ardından gelen son dakika haberine göre Ahmet Ağaoğlu, Hasan Çavuşoğlu'na ve Alanyasporlulara saldırdı. Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, "Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti, alkollüydü" dedi. Ağaoğlu ise iddiaları yalanladı.

Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan ve 2-2 berabere biten maçın ardından son dakika gelen haber gündeme bomba gibi düştü.

Kritik Alanya deplasmanında galibiyeti son saniyelerde yediği golle kaçıran Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, 90 dakikanın sona ermesiyle çılgına döndü.

11-066.jpg

İlk olarak Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile şiddetli bir tartışma yaşayan Ağaoğlu, maç sonu sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı.

1-20200623012419.jpg

Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı.

ALANYASPOR BAŞKANI HASAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN FLAŞ SÖZLER

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, olayların ardından Beyaz TV'ye bağlanarak şoke eden iddialarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'nun ölmüş annesine ve en büyük ağabeyi Ahmet Çavuşoğlu'na küfür ettiğini öne süren Hasan Çavuşoğlu, Ağaoğlu'nun alkollü olduğunu söyledi.

2-20200623012419.jpg

Ağaoğlu'nun kendisine yumruk atmaya çalıştığını savunan Çavuşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"AĞAOĞLU ÖNÜNE GELENE TEKME TOKAT GİRİYORDU"

"Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra önüne gelen herkese tekme tokat giriyordu. 42 yıldır futbolun içindeyim, hayatımda böyle bir rezalet görmedim.

"ÖLMÜŞ ANNEME KÜFÜR ETTİ"

"Ahmet Ağaoğlu, benim en büyük ağabeyim Ahmet Çavuşoğlu'na ana avrat küfretti. Bana da küfretti, yumruk atmaya kalkıştı. Ahmet Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti. Kendisinden şikayetçi oldum. Bağıra bağıra herkese saldırdı."

20200622-2-43097412-56149646-web.jpg

"HÜSEYİN ÇİMŞİR DE KÜFÜR ETTİ"

"Trabzonspor'un teknik direktörü de bizim yöneticimize küfretti. Bunu yukarıdan duydum. Biz Alanyaspor olarak her zaman beyefendiliğimizi, kendimize yakışanı yaptık. Finalde gider maçımızı oynarız. Yenersek mutlu oluruz, yenemezsek tebrik ederiz."

"İÇKİ KOKUSUNDAN MİDEM BULANDI"

"Ahmet Ağaoğlu alkollüydü. İçki kokusundan midem bulandı."

AĞAOĞLU'NDAN YALANLADI

Çavuşoğlu'na cevap veren Ağaoğlu, bu iddiların iftira olduğunu dile getirdi ve ''Şu an alkol muayenesine giriyorum. Hayatım boyunca alkol almadım, hepsi iftira. Ölmüş anneme arkadan onun ağabeyi küfretti. Ben de ona cevap verdim, o yüzden ortalık karıştı. Konuşmanızın bitmesini bekliyorum." dedi.

"ALKOL MUAYENESİNE GİRİYORUM"

Alkol muayenesine gireceğini açıklayan Ağaoğlu, "Uçağı bekletiyoruz. Karakoldan ekip talep ettik, alkol muayenesine gireceğim. Anasından doğduğundan beri alkol almamış birinden kaç promil alkol çıkacak göreceğiz. Bizim bulunduğumuz tarafa küfürler ederek gelen insan, ağabeyiymiş. Bizim bulunduğumuz bölüme kadar gelip ağza alınmayacak küfür etmesini gerektirecek ne vardı?" ifadelerini kullandı.

Küfürlere maruz kaldıklarının altını çizen Ağaoğlu, ''Kimse bize küfretmedi, bize sataşmadı, hakaret etmedi. Biz de köyün delisiyiz. Yetmedi bana saha içinden küfredildi. Bu neyin savaşıdır, neyin kavgasıdır, neyin gerginliğidir? Bizim tribünden bağırmışlar maç boyu. Siz hiç mi bağırmadınız? Bizden kimse kalkıp, arkadan dolaşıp, onların tribüne gidip hakarette bulunmadı." diye konuştu.