Son idman bitti, herkese sarıldı! Ağlaya ağlaya veda etti

Son idman bitti, herkese sarıldı! Ağlaya ağlaya veda etti
Galatasaray ile son antrenmanına çıkan Yuto Nagatomo, takım arkadaşlarıyla vedalaşırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, takımıyla son antrenmanına çıktı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda duygusal anlar yaşayan 33 yaşındaki son beke, teknik direktör Fatih Terim ve takım arkadaşları destek oldu.

Takımıyla son antrenmanında göz yaşlarına hakim olamayan Nagatomo, "Hayatımın sonuna kadar kalbim hep sarı-kırmızı ile olacak, her şey için çok teşekkür ederim" ifadesini kullandı. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan 33 yaşındaki futbolcu, gözyaşlarını tutamadı.

Nagatomo, sarı-kırmızılı formayla 65 maça çıkarken, 3 gol atmayı başardı. Japon oyuncu, Galatasaray ile 2 Süper Lig, 1'er Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupası kazandı.

YOLUN AÇIK OLSUN EVLAT

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sabah saatlerinde sarı-kırmızılı ekiple son antrenmanına çıkan Yuto Nagatomo’ya sosyal medya hesabı üzerinden veda etti.

Sarı-kırmızılı ekibini teknik direktörü Fatih Terim, Nagatomo ile antrenman sonrasında çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yolun açık olsun evlat” notunu paylaştı.

jap-2.jpegjap-1.jpeg

fatih-terimden-nagatomoya-veda-9425-dhaphoto1.jpg