Son şampiyon Real Madrid sahaya çıkıyor

Son şampiyon Real Madrid sahaya çıkıyor
Şampiyonlar Ligi’nde grup mücadelesi bugün oynanacak maçlar ile devam edecek. Bu akşam son şampiyon Real Madrid ve Manchester City sahaya çıkacak.

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk karşılaşmasında İtalyan temsilcisi Roma ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz sezon finalde Liverpool'u devirerek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Real Madrid, G Grubu'nda CSKA Moskova, Roma ve Viktoria Plzen ile yarışacak.

La Liga'ya iyi bir başlangıç yapan Real Madrid, ilk üç maçını kazanmış, son hafta ise Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kalmıştı. Real, Barcelona'nın 12 puanla lider durumda bulunduğu La Liga'da 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bu sezon 4 maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi alan Roma ise sezona pek iyi başlayamadı. Cengiz Ünder'in takımı, topladığı 5 puanla 9. sırada bulunuyor..

Santiago Bernabeu'da saat 22:00'de başlayacak mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek.

MANCESTER CITY, LYON’U AĞIRLAYACAK

Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynanacak maçlarda dikkat çeken bir başka karşılaşma ise İngiltere’de oynanacak.

Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde Fransız temsilcisi Lyon ile karşılaşacak.

City, F Grubu'nda Shakhtar Donetsk, Lyon ve Hoffenheim ile ilk ikiye kalma yarışı verecek.

Premier Lig'in ilk 5 haftasında 13 puan toplayan Manchester City, 15 puanı bulunan Chelsea'nin arkasında 3. sırada yer alıyor.

Ligue 1'e iyi bir başlangıç yapamayan Lyon ise ilk 5 haftada topladığı 7 puanla 7. sırada yer alıyor.

Etihad'da saat 22.00'de başlayacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato yönetecek.