Son Yaz 23.Bölüm fragmanı izle!

Son Yaz 23.Bölüm fragmanı izle!
Son Yaz 23.Bölüm fragmanı izle yayında. 18 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında son bölümü izleyenler buluşan Son Yaz 23.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 23.Bölüm fragmanı izle!

Son Yaz 23.Bölüm fragmanı izle yayında. 18 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında son bölümü izleyenler buluşan Son Yaz 23.Bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Son Yaz 23.Bölüm fragmanı izle linkini merak edenler arayışta. 18 Eylül Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ve başrollerinde Birce Akalay ile Ali Atay’ın oynadığı Son Yaz son bölümünde; Selim hayatına Rize’de tek başına devam etme kararı almıştır. Çocuklarından, gerçeklerden ve her şeyden uzak yaşamaktadır.

İstanbul’da yaşayan Yağmur ve Altay ile bile doğru düzgün görüşmemektedir.  Selim’in bu inzivası sürpriz bir ziyaretçi ile bölünecektir.  Önemli bir görev için İstanbul’a çağrılan Selim, hayata geri dönebilecek midir? Çocuklarını bile görmekten kaçan Selim’i, ne geri döndürebilir?

Akgün ise kaçak durumdadır. Ancak her kaçışın bir sonu vardır. Ve o son, Akgün için çok yakındır.  Akgün babasının hayatı için büyük bir pazarlığa girecek ve  bu pazarlık Akgün’ün hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.