Songül Karlı kimdir. Songül Karlı kaç yaşında. Songül Karlı neden gündem oldu

Songül Karlı kimdir. Songül Karlı kaç yaşında. Songül Karlı neden gündem oldu
Türk halk müziği sanatçısı ve sunucu Songül Karlı, son günlerde magazin gündeminden adını düşürmüyor. Peki, Songül Karlı kimdir? Songül Karlı kaç yaşında? Songül Karlı neden gündem oldu? Sorularının cevapları ve Songül Karlı hakkındaki tüm detaylar…

Songül Karlı, sevilen şarkıları ve çok izlenen programlarda sunuculuk yapmasıyla merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Songül Karlı hakkında merak edilen her şey haberimizde…

SONGÜL KARLI KİMDİR? SONGÜL KARLI KAÇ YAŞINDA?

Songül Karlı, 15 Eylül 1973 yılında İstanbul''da dünyaya gelmiştir. Songül Karlı, 47 yaşındadır.

1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına giren Songül Karlı’nın bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.

Songül Karlı, sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu''ndan 2002 yılında ayrıldıktan sonra evlendiği Baykal Gümüş''ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı ''Su Gibi'' ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi. Bu evliliğin canlı yayında olması günlerce magazin programlarında konuşulmuştu.

2004''te son albümü Kaç Bahar''ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara veren Songül Karlı, 1990''lı yıllarda başladığı televizyon kariyerinde, Paşa Baba Konağı, Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk deneyimi de kazandı.

SONGÜL KARLI NEDEN GÜNDEM OLDU

Metin Yüncü’nün eski eşi Mediha Ersoy yıllar sonra sessizliğini bozdu. Mediha Ersoy, “Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi" diyerek hem programdakileri hem de ekran karşısındakileri şaşırttı.

Mediha Ersoy açıklamasında "Songül Karlı Metin''in beşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş" dedi.

Metin Yüncü''nün eski karısı "Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" ifadelerini kullandı.

SONGÜL KARLI’NIN ŞARKILARI

Şarkılar:

Dallarımı Kırdılar

Güzel Bu Nasıl Sevdaymış

Babamın Kızıyam

Yandırdın Kalbimi

Yalan

Omuz Omuza

Az Bana

Ay Gibi Yar

Yine Gönlüm Hoş Değil

Şeker Almaya Geldim

Benim Yarim

Dağlara Gel

Deli Yiğidim

Kamber Ağa

Derdim Çoktur

Hayat Bir Gün

Geleceğin Yok Senin

Böyle Olurmu?

Anam Ağlar

Fadimem

Nazlana

Özge Yar

Yazın Yağar Kar Başıma

Ağlasam mı

Koca Dünya

Bir Yana

Can Sevdiğim

Derman Sendedir

Yola Çevirdiler Beni

Halimiz Budur

Mihribanım

Hamsi Gözlüm