Sonunda isyan etti: Para kalmadı diye ligler başlıyor

Sonunda isyan etti: Para kalmadı diye ligler başlıyor
Osmanlıspor'un kaptanı Mehmet Yiğit, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle askıya alınan liglerin yeniden başlatılması kararını doğru bulmadığını söyledi.

TFF 1. Lig ekibinin tecrübeli savunma oyuncusu Mehmet Yiğit, liglerin başlamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet, TFF 1. Lig'in 19 Haziran'da yeniden başlayacak olmasıyla ilgili, "Benim şahsi fikrim, liglerin hiç başlatılmamasıydı. Federasyon başkanımızın veya federasyon çalışanlarımızın bir yol bulup, bir yol haritası çizip ligleri oynattırmaması gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizin, kulüplerimizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı ligleri oynatma kararı aldılar." diye konuştu.

Liglerin başlama tarihini de erken bulduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig ve TFF 1. Lig'de maçlar çok erken oynanacak. Çünkü zor bir süreçten geçtik, ardından belirsiz bir süreç geldi. Kendi takımımıza bakacak olursak bir hafta önce idmanlara başladık. Zaten bir haftalık idman programında normal, dayanıklılık, aerobik koşuları yapma amacımız var. 15 gün sonra maç oynayacağız. Sakatlık olsa... Ligin başlama tarihi çok erken." değerlendirmesinde bulundu.