Sosyal medya bakın nasıl can aldı. Genç kadın internetten tanıştığı adamı cinsel oyuncakla boğarak öldürdü

Sosyal medya bakın nasıl can aldı. Genç kadın internetten tanıştığı adamı cinsel oyuncakla boğarak öldürdü
Avustralya'da Jamie Lee Dolheguy isimli kadın, flört uygulaması üzerinden tanıştığı Maulin Rathod adlı genci cinsel fantezi oyuncağı ile boğarak öldürdü.

Flört uygulaması üzerinden tanıştığı Maulin Rathod'u fantezi yapmak için kandırdığını itiraf eden Jamie Lee Dolheguy kadın, 'boğulma' fantezisini kurbanın kabul ettiğini ileri sürdü. Birlikte oldukları sırada bir seks oyuncağının kablosuyla Maulin Rathod'u boğmaya başladığını ve o sırada "Sanırım ben bir psikopatım" dediğini aktaran Jamie, daha sonra sıkmaya devam ettiğini söyledi. 

cocuk-u.jpg

"O sırada daha fazla sıkmaya başladım. Ardından kulağına eğilip, sorun olmadığını söyledim" diyen Jamie, bu planını önceden tasarladığını mahkemede itiraf etti. Cinayet öncesinde Google'da "bu gece eğlenmek için birini öldüreceğim" ve "bir cinayet işlemek ve bundan sıyrılmak için 10 adım" aramaları yaptığı belirlenen Jamie olayı şöyle anlattı:

kadin-1.jpg

"Bu yaptığımın cinayet olduğunu biliyorum. Evet haklısınız bunu ben yaptım. Sadece bir dürtü hissettim... Neredeyse sigara içen biri gibi... Kimse yardım edemez, sadece yapmak zorundaydım... Geldiği takdirde onu öldüreceğimi biliyordum. Gelmeseydi hiçbir şey olmayacaktı ancak o geldi."

sosyal.jpg

Jamie, çocukken aşırı istismara uğradı ve 10 yaşında bakıma alındı. Kendine zarar verme ve intihar girişimleri geçmişi var ve 14 yaşından itibaren tam zamanlı bakıcılarla yaşıyordu. 18 yaşından itibaren ise yalnız yaşamaya başladı.