Sosyal medya fenomeni Reynmen’e hapis şoku

Sosyal medya fenomeni Reynmen’e hapis şoku
Sosyal medyada Reynmen olarak bilinen Reynmen, Yusuf Aktaş hakkında, sunucu Bircan Bali’ye hakaret edip, tehdit ettiği iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapis cezasına çaprtırılması istemiyle iddianem hazırlandı.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sunucu Bircan Bali''nin, "Reynmen" olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş aleyhine, hakaret edip tehditte bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Bali''nin dilekçesinde, "Yusuf Aktaş''ın 13 Ocak 2021''de sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden, kendisine yönelik video ve yazılar paylaşarak, ''Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz...'' gibi ifadeler kullandığını belirttiği anlatılan iddianamede, Bali''nin dilekçesinde, "şarkıcı Aktaş''ın ''hakaret'' ve ''tehdit'' suçlarından yargılanmasını istediği" dile getirildi.

Suçun uzlaşma kapsamında olması nedeniyle tarafların ulaşma amacıyla görüştürüldüğü ancak uzlaşma sağlanamadığı vurgulanan iddianamede Reynmen için tehdit ve hakaret suçlarından 4 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talebiyle yargılanması istendi.