Sosyal medya Sedat Peker'e Psikanaliz 'in babası Sigmund Freud'ün ismini taktı

Sosyal medya Sedat Peker'e Psikanaliz 'in babası Sigmund Freud'ün ismini taktı
Sedat Peker’in, haklarında iddialarda bulunduğu kişilere “Önce sizi deli edeceğim, sonra tedavi edeceğim” sözleri akıllara Psikanaliz ’in kurucusu Sigmund Freud’ü getirdi.

Sigmund Freud kimdir En önemli teorisi nedir

Organize suç örgütü olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, yayınladığı videolarda ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda çeşitli iddialarda bulunmasıyla Türkiye gündeminde yer almaya devam ediyor.

Sedat Peker, haklarında iddialarda bulunduğu kişilere önce sizi deli edeceğim, sonra tedavi edeceğim” sözleri akıllara Psikanaliz ’in kurucusu Sigmund Freud’ü getirdi.

Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demirören ve Habertürk’ten istifa eden Veyis Ateş hakkında “Sizi Freud’un yöntemleri ile tedavi edeceğim.” ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca, Peker, Abraham Maslow’un tedavi yöntemlerinden de bahsederek “Psikanaliz temel ilkelerini değil, Abraham Maslow’un iyi betimlemelerle uyguladığı yumuşak tedaviyi yapacam.” diye paylaşım yapmıştı.

Twitter’da bir sosyal medya kullanıcısı, Peker’in paylaşımının altına Peker’in yüzünü Freud’ün fotoğrafına yerleştirerek paylaştı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler