Sosyal medya Şenol Güneş bombasını patlattı

Sosyal medya Şenol Güneş bombasını patlattı
A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2020'ye sıfır çekerek veda etmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Twitter'da bir kullanıcının Şenol Güneşle ilgili yazdığı tweet çok sayıda etkileşim aldı.

Erdoğan’ın Biden ile görüştükten sonraki sözde soykırım açıklamasını atıfladılar

Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu son maçında İsviçre''ye 3-1 yenilerek turnuvaya veda eden Milli Takım, büyük hayal kırıklığı yarattı. Maç sonrası ise sosyal medyada eleştiri yağmuru vardı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın, ABD Başkanı Joe Biden arasındaki görüşme sonrası yaptığı açıklamalara atıfta bulundu. Il_turco adlı hesap, "Muhabir: Hocam hücum üzerine bir planınız var mıydı? Şenol Güneş: Hamdolsun o konu hiç gündeme gelmedi" şeklinde esprili ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan, Brüksel''e yola çıkmadan önce havalimanında düzenlediği basın toplantısında Biden''ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak kabul etmesini gündeme getireceğini söylemiş "Bu yaklaşım bizi ciddi manada üzmüştür. Bunu gündeme getirmeden geçmemiz doğru değildir. Türkiye rastgele bir ülke değildir" demişti.

Ancak Erdoğan, Biden''ın 1915 olayları ile ilgili ''soykırım'' kelimesini kullanmasının görüşmede gündeme gelip gelmediği sorusuna, "Hamdolsun hiç gündeme gelmedi" yanıtını vermişti.

İlgili Haberler