Sosyal medya Tarkan bombasını patlattı! Turgut Özal'ı kim öldürdü

Sosyal medya Tarkan bombasını patlattı! Turgut Özal'ı kim öldürdü
"Geççek" şarkısı hakkındaki tartışmalar devam ederken Tarkan hakkındaki esprili paylaşım sosyal medyada gündem oldu

Tarkan''ın, yayınlandığı andan kısa süre sonra Türkiye gündemine oturan ''Geççek'' şarkısı hakkındaki tartışmalar sürüyor. Siyasilerden "Geççek" açıklamaları gelmeye devam ederken, şarkı sosyal medyada esprili paylaşımları da beraberinde getirdi.

Bir yandan hedef gösterilen diğer yandan takdir edilen Tarkan hakkında ironik görsel sosyal medyada gündem oldu. Türkiye''nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal''ın oğlu Ahmet Özal''ın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaptığı açıklama sonrası gündem olan "Babamı x öldürdü" geyiğine gönderme yapılan görselde "Babamı Tarkan öldürdü" ifadesine yer verildi.

"BABAMI X ÖLDÜRDÜ" GEYİĞİ

Turgut Özal''ın oğlu Ahmet Özal''ın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından "Rahmetlinin zehirlenmesinde FETÖ''yle ilgili kuşkularım var ve bu konuya mutlaka derinlemesine gidilmesi lazım" diye açıklama yapması tartışmaya neden olmuştu. Ahmet Özal''ın bu açıklamasının ardından daha önce dile getirdiği "Babamı Sovyetler Birliği öldürdü", "Babama suikast girişiminin arkasında Ergenekon var", "Babamı derin devlet öldürdü" iddialarını hatırlatan sosyal medya kullanıcıları "Turgut Özal''ı kim öldürdü?" sorusu üzerinden esprili paylaşımlar yapmıştı.

İlgili Haberler