İşte Mesut Özil'in ilk açıklamaları. Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi

İşte Mesut Özil'in ilk açıklamaları. Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil İstanbul'a geldi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Mesut'u havalimanında karşıladı. Fenerbahçe, Mesut Özil için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İlk açıklamasını yapan Mesut Özil, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık," dedi.

Mesut Özil ve ailesini taşıyan uçak, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Mesut'u havlimanında karşıladı.
Uçaktan indikten sonra kulüp televizyonuna konuşan Mesut, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık, tek Fenerbahçe için değil. Formamı giymeye, takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz. Heyecandan bir şey diyemiyorum. Her şey çok güzel olacak" dedi.
Sportif Direktör Emre Belözoğlu ise, "Allah izin verirse hep beraber nice kupalar kazanacağımız seneler yaşarız. Mesut Özil, dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlardan birisi. İyi ve güçlü bir takımımız var. Mesut ile büyük kupalar kazanacağız inşallah. " ifadelerini kullandı.
F.BAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Fenerbahçe Kulübü, Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.
FIFA TRANSFERİ SAYFASINDAN PAYLAŞTI
Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i İstanbul'a getirmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırırken, FIFA da bu gelişmeyi sayfasına taşıdı. Sarı-lacivertli kulübün, Mesut'un uçağa binerken çektirdiği fotoğraf ile yaptığı; "Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul'a getiriyor" bilgilendirmesini, FIFA da sosyal medya hesabında yer verdi. 13 milyon takipçili FIFA'nın bu gönderisine sporseverler büyük ilgi gösterdi.
CANLI YAYINA BAĞLANDI
NTV canlı yayınına bağlanan Mesut Özil, "Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını!" dedi.
MESUT ÖZİL'DEN PAYLAŞIMLAR
Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından '67' paylaşımı yaptı. Özil, memleketi Zonguldak'ın plakası olan '67' numarayla adeta sarı-lacivertlilerde giyeceği forma numarası konusunda da mesaj verdi.
YÜZBİNLERCE ETKİLEŞİM ALDI
32 yaşındaki futbolcunun Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımlar yüzbinlerce etkileşim aldı. Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema, eski takım arkadaşı Mesut'un İstanbul'a gelen uçaktan paylaştığı fotoğrafa yorum yaparak, "Haydi kardeşim" ifadesini kullandı.
Arsenal'ın forveti Alexandre Lacazette'in yanı sıra eski kalecisi David Ospina ile Chelseali Antonio Rüdiger de Mesut'a destek veren isimler oldu.

er9nfbvxcae6edm.jpger9k88bxiaag7rr.jpg

mesut-ozil-imza-icin-istanbulda-ek-fotograflar-6560-dhaphoto9.jpgmesut-ozil-imza-icin-istanbulda-ek-fotograflar-6560-dhaphoto10.jpgmesut-ozil-imza-icin-istanbulda-ek-fotograflar-6560-dhaphoto11.jpgmesut-ozil-imza-icin-istanbulda-ek-fotograflar-6560-dhaphoto12.jpgmesut-ozil-imza-icin-istanbulda-ek-fotograflar-6560-dhaphoto13.jpg