Sosyal medyada Hilal Kaplan ve Nagehan Alçı tepkisi

Sosyal medyada Hilal Kaplan ve Nagehan Alçı tepkisi
Askerlere destek vermek için çağrılan isimlere sosyal medyada büyük tepki var. Tepkilerin odağındaki iki isim ise Hilal Kaplan ve Nagehan Alçı...

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın askere destek için sınıra gitmesi büyük tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Orgeneral Hulusi Akar'la Mehmetçiğe moral vermek için Hatay'a giden ünlüler kafilesinde yer alan ikili daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhinde çok ağır mesajlar paylaşmışlardı. 

İkilinin askerle aynı karede olduğu fotoğraflara binlerce yorum ve eleştiri gelirken, Alçı ve Kaplan'ın attığı mesajlar tekrar gündeme geldi. 

Alçı, daha önce Twetter hesabından "Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de güneydoğu'daki gaziler için marif takviminde soyunsun!" mesajını paylaşmıştı. Alçı'nın 2010'da yaptığı bu skandal paylaşım o dönem de tepki çekmişti. Yazılarında da sık sık TSK'yı ve Mehmetçiği eleştiren Alçı'nın askerlerle aynı fotoğrafta yer alması dikkat çekti.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan bir tweetinde "TSK, gerçekten Peygamber Ocağı olsaydı arife günü kan döker miydi?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaplan'ın o paylaşımları şöyle:

İlgili Haberler