Sosyal medyada İstanbul Havalimanı tepkisi: Atatürk Havalimani açılsın

Sosyal medyada İstanbul Havalimanı tepkisi: Atatürk Havalimani açılsın
CHP eski milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul Havalimanı’nın birçok tehlike ve sakıncayı barındırdığını belirterek, yakında bazı belgeler açıklayacağını söyledi. İstanbul Havalimanı'nda seferlerin kısmi olarak iptal edilmesine sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar, Atatürk Havalimanı’nın açılmasını istedi. Twitter hesabından AtatürkHavalimanıAçılsın başlığı altında binlerce paylaşım yapıldı.

CHP eski milletvekili Haluk Pekşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Havalimanı’ndaki birçok tehlike ve sakıncayı belgeleriyle açıklayacağını duyurdu.

Pekşen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“3. Havalimanının Havacılık Tekniği açısından taşıdığı bir çok tehlike ve sakıncayı belgeleriyle birlikte çok kısa zamanda kamuoyuna açıklayacağım.Dün ve bugün yaşananlar gerçek tehlikenin çok azıdır.Mart ve Nisan aylarında risk çok daha fazla büyüyecek.#AtatuerkHavalimanıAcılsın” dedi.

ekran-alintisi-020.PNG

“ATATÜRK HAVALİMANI AÇILSIN”

İki gündür şiddetli fırtınanın yaşandığı İstanbul’da, hava trafiğinde yaşanan aksaklıklar yolcuları mağdur etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan kazanın ardından sabah 06.00’ya kadar uçuşlar durdurulurken, İstanbul Havalimanı’nda ise fırtına nedeniyle uçuşlar kısmi olarak iptal edildi.

İstanbul Havalimanı’nın dünya rötar sıralamasında birinci sıraya yükselmesi dikkat çekti. Yaşanan duruma sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar, Atatürk Havalimanı’nın açılmasını istedi. Twitter hesabından AtatürkHavalimanıAçılsın başlığı altında binlerce paylaşım yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarın bir görüşme gerçekleştirecek olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in uçağının Atatürk Havalimanı’na inmesi, İstanbul Havalimanı’nın bir kez daha tartışmaya açılmasına neden oldu.