Bill Gates Bodrum'a geldi her tarafta yangınlar çıktı! İşte büyük şüphenin 2 işareti...

Bill Gates Bodrum'a geldi her tarafta yangınlar çıktı! İşte büyük şüphenin 2 işareti...
Bill Gates’in Bodrum’a ultra lüks yatıyla gelmesi, performans sanatçısı Marina Abramovic’in ağaca sarılarak poz vermesi, Ekonomist Dergisi’nin 2021 kapağı Türkiye ve dünyada çıkan yangınların habercisi miydi? Sosyal medya bu 3 olayı tartışıyor…

Microsoft’un kurucusu Bill Gates geçtiğimiz günlerde Bodrum''da ünlü bir otele ait lüks restoranda yemek yedikten sonra ülkemizden ayrılmış, 7 kişilik ziyafet için adeta küçük bir servet ödemişti.

Gates’in ziyaretinden çok ödediği 80 bin liralık hesap konuşuldu.

Yazar Hazar Tandoğan, Manavgat’ta başlayan ve Türkiye’nin birçok iline de yayılan yangınlar için Gates’in ziyaretini işaret etti.

GATES’İN ZİYARETİ NE TESADÜF

“Ne tesadüf Bill''in Bodrum''a gelmesiyle orman yangınlarının başlaması bir oldu” diyen Tandoğan “Amaç ve sebep ne olursa olsun bu bir saldırıdır ve yapanlar teröristtir. Fakat her halükarda arkasında mutlaka ezoterik ideoloji vardır” ifadelerini kullandı.

İKİ OLAY DAHA VAR

Tandoğan sadece Gates’in ziyaretini değil, iki olayı daha “yangın” mesajı olarak yorumladı. Ona göre Ekonomist’in 2021 kapağı ve performans sanatçısı Marina Abramoviç’in ağaca sarılarak verdiği poz da Türkiye ve dünyada çıkacak yangınların habercisiydi.

 

İlgili Haberler