Sosyal medyayı sallayan TIR şoförü Yeniçağ'a konuştu

Sosyal medyayı sallayan TIR şoförü Yeniçağ'a konuştu
Sosyal medyada yayılan videosu ile bir anda gündem haline gelen TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Barış Yahya Çinçin / YENİÇAĞ 

Türkiye'de yaşanan sokağa çıkma yasağı tartışması ile ilgili çektiği video gündem olan Hatay İskenderunlu Malik Baran Yılmaz, öğle saatlerinde gözaltına alındı. Polis ekiplerince karakola götürülen Yılmaz, buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede denetimli serbestlik koşulu ile serbest bırakıldı.

"EVE GİDEMEDİM" 

Adliyeden çıktıktan sonra Yeniçağ'a konuşan Yılmaz, "Adliyeden yeni çıktım. Henüz evime gidip, çocuklarımla görüşemedim. Arabada yatıyorum. Söylediklerimin arkasındayım. Ezilenlerin sesiyim. Ben bir yurttaş olarak görevimi yaptığıma inanıyorum. Olmayan bir durumu söylemedim. Türkiye'yi ve insanlarını seviyorum. Bu süreçte bana destek olan Türk halkına tek tek teşekkür ediyorum. Eksik olmasınlar" dedi. Yılmaz, kendisini yalnız bırakmayan CHP milletvekillerine de teşekkür ettiğini aktardı. 

NE DEMİŞTİ?

"Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür."