Soylu'dan 'ahmak' polemiğinde yeni açıklama

Soylu'dan 'ahmak' polemiğinde yeni açıklama
Ekrem İmamoğlu'na "Ahmak" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İmamoğlu arasındaki polemik sürüyor. Son açıklama Bakan Soylu'dan geldi. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'ahmak' polemiği devam ediyor. Soylu, bugün yaptığı açıklama ile sözlerinin arkasında olduğunu vurguladı. 

"TERÖRDEN ALINAN BELEDİYE BAŞKANLARINI SAVUNMAK DOĞRUYSA..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı polemik hakkında konuştu. Soylu, "Gidip Avrupa'da, Strasbourg'da Türkiye'yi şikayet etmek, hukuk ihlalleri yaptığını iddia etmek, terörden görevden alınan belediye başkanlarını savunmak doğruysa ben milletimden ve İmamoğlu'ndan özür dilerim. Bu görevi yapmamın da bir anlamı olmadığını da söylemek isterim" dedi.

NE OLMUŞTU?

Bakan Soylu'nun İmamoğlu için söylediği "ahmak" ifadesi, dün yapılan açıklamalarla alevlenmişti. İmamoğlu, Bakan Soylu'ya "Bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye. Seviyesine inmeyeceğim bir alan bu. Seçim sürecinde de seviyesine inmeyeceğimi defalarca dile getirmiştim. Üzücü. Bir İçişleri Bakanı’na yakışmadı." sözleriyle yanıt vermişti.

 

 

 

İlgili Haberler