Soylu'dan yeni açıklama: "Bana sorsalardı..."

Soylu'dan yeni açıklama: "Bana sorsalardı..."
İçişleri Süleymen Soylu, CHP Liderine linç girişimine ilişkin yaptığı açıklamada "Bana sorsalardı gitmemelerini tavsiye ederdim" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimiyle ilgili, "Şu ana kadar yürütülen soruşturmalar kapsamında hiçbir provokasyon bulgusuna rastlamadım. Bana sorsalardı gitmemelerini tavsiye ederdim" dedi.

Meclis'te düzenlenen resepsiyona katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, basın mensuplarının sorularına şöyle cevap verdi:

"YSK'nin bir kararla birlikte bu itiraza konu olan meselelerin araştırılması ve bunlarla ilgili yapılacak birtakım değerlendirmelerin önemli olduğunu düşünüyorum. Araştırmaların sonucu ne çıkacak hep beraber göreceğiz.

Yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız adli soruşturma devam ediyor. Şu ana kadar yürütülen soruşturmalar kapsamında hiçbir provokasyon bulgusuna rastlamadım. Bana sorsalardı gitmemelerini tavsiye ederdim. CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını tedbir olarak söyledim. İki ay sonra şehit cenazelerine gidebilirler dedim çünkü tehdit kalkmıştı."

İlgili Haberler