Soylu'nun hedefi: Bahçeli'nin koltuğu

12 Eylül 1980 sonrası ilk kez bir siyasetçiye ve iki gazeteciye yapılan "Organize Saldırılar" gündemdeki yerini korurken, onuncu gününde inanılmaz bir ziyaret rezaleti yaşandı. İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığının Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül''ü ziyaret edip "Şilt" takdim etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ''a, bana ve avukat KRT TV programcısı Afşar Hatipoğlu''na 15 Ocak 2021 tarihinde eş zamanlı "Organize" saldırılar yapıldı.

Albay Ersever ne yapmak istemektedir?

Kimin talimatı ile hangi amaçla bu ziyareti yapmaktadır?

Tüm televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medya haber sitelerinde Özağ''a, Hatipoğlu''na ve bana yapılan saldırıların haberleri varken, Albay Ersever ziyaret için daha saldırılarda dökülen kanlar kurumadan neden Ülkü Ocakları Derneğini ziyaret etmiştir.

orh-001.jpg

Hangi başarılarına karşılık "Şilt" ile ödüllendirmiştir?

Bana saldıran 4 kişiden biri olan ve aracı ile beni ezmeye çalışan Durmuş Kötel adlı saldırgan Ankara Ülkü Ocakları çalışanı olduğunu Facebook sayfasından ilan etmektedir.

Değerli okurlarım,

Bolu Jandarma İl Komutanı Ömer Ersever''in bu ziyareti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun önemli siyasi mesajlarını içermektedir:

-   Soylu Devlet Bahçeli''nin koltuğuna adaydır.

-   MHP Genel Başkanı olmak için Ülkü Ocaklarını yanına çekmek istemektedir.

-   Özdağ''a, Hatipoğlu''na ve bana yapılan alçakça saldırıları desteklemektedir.

Cumhuriyet Gazetesinde yer alan bu ziyaret haber üzerine Ersever arayarak, demiş ki;

-   "Anlık olarak gelişen bu dernek ziyaretinin tamamen insani gerekçeyle icabet edilen bir ziyaret olduğunu kamuoyumuzun bilgilerine sunarım."

Önce şunu söyleyeyim.

Bir: 23 - 24 Ocak tarihlerinde "Hafta sonu Sokağa Çıkma Yasağı" var. Bu yasağı uygulayacak ve ihlallerde ceza uygulayacak kişi İl Jandarma Alay komutanı Albay Ömer Ersever''dir.

Bu yasağı delmesi görev suçudur.

İki: "Sokağa Çıkma Yasağı" var ki tüm işyeri dükkânlar kapalıdır. Ersever dernek başkanı İsmail Akgül''e "Anlık" dediği bu ziyarette takdim ettiği "şilt"i nereden nasıl temin edip takdim etmiştir?

***

Değerli okurlarım,

Selçuk Özdağ''a saldıranlar da Ülkü Ocaklarıymış. Saldırganların polise verdikleri ifadelere göre olay günü kullandıkları plakası olmayan arabayı Ankara Ülkü Ocakları Vekili Musa Şahin''den almışlar. Saldırgan Abdurrahman Gülseren kendi ifadesi ile Ülkü Ocakları yöneticisi ve Orta Öğretim sorumlusuymuş. Gülseren daha önce Ankara DTCF''de üniversitelilere yönelik saldırılarda yer almış ve 10 Ekim Ankara Katliamı''nı öven paylaşımlarından dolayı da "IŞİD propagandası" yapmaktan hakkında dava açılmış. Gülseren, AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ı tehdit ettiği görüntüler de şunları söylüyor:

''Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid''idir. 2. Abdülhamid''i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah…''

Erdoğan''ı indirecek Ülkü Ocaklarının hedefi;

-   Süleyman Soylu''yu AKP Genel Başkanlığına ve Cumhurbaşkanlığına oturtmak mı?

Özdağ''a saldıran üç kişiden ikisi, "yaralama" suçundan tutuklanınca aralarında eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz''un da yer aldığı MHP''liler Ankara Başsavcı Vekili Alparslan Tufan''ı hedef aldılar.

Madem MHP''nin saldırganlarla ilgisi yoktu, neden bu tepkiyi gösterdiler ki?

***

Değerli okurlarım,

Ülkü Ocakları camiasına leke düşüren bu saldırganları kimler görevlendirdi?

Yargının ortaya çıkartması gereken en önemli soru budur.

Ben Adalet Bakanı Abdülhamit Gül''ün ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın bu işin peşini bırakmayacaklarını düşünüyorum ama…

-   AKP''nin, MHP''ye,

-   Recep Tayyip Erdoğan''ın, Devlet Bahçeli''ye;

Siyaseten muhtaç olması karşısında bu saldırıların arkasındaki kişi ya da kişilerin çıkarılacağı konusunda şüphelerim var.

Umarım;

Yargı gereğini siyaseten değil hukuken yerine getirir ve adalet tecelli eder…

1-20210126094838.jpg

Yazarın Diğer Yazıları