Necati Doğru açıkladı. AKP mendebur Soros’un 18 yıl önce söylediği sözü haklı çıkardı. Katar'da Türk polisi görev alacak

Necati Doğru açıkladı. AKP mendebur Soros’un 18 yıl önce söylediği sözü haklı çıkardı. Katar'da Türk polisi görev alacak
Sözcü yazarı Necati Doğru, bugünkü yazısında “Mendebur Soros haklı çıktı: Katar’a polis ihraç edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

Sözcü yazarı Necati Doğru, bugünkü yazısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Doğru, yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Doha ziyaretinde 15 anlaşma imzalanmasına ve bunlardan birinin de Katar’daki Dünya Kupası’nda Türk polisinin görev almasına değindi. 

"SOROS''UN DEDİĞİ OLDU"

“Soros'' un dediği oldu” diyen Doğru, ABD''li ‘darbe finansörü’ ve ‘para spekülatörü’ olarak bahsettiği George Soros’un 18 yıl önce ‘Türkiye''nin en iyi ihraç ürünü, askeridir’ dediği sözleri dile getirdi.

Doğru yazısında, Soros''a ‘Nereden biliyorsun?’ diye sorduklarında ise Soros’un “Türkiye''nin Arjantin''den tek farkı (Arjantin parasında 12 sıfır, Türkiye parasından 6 sıfır attı) stratejik pozisyonudur. Bu stratejik pozisyonuna bağlı olarak, Türkiye''nin en iyi ihraç ürünü de güvenlik gücüdür.” cevabını verdiğini aktardı.

Katar Şeyhi’nin uyanık olduğunu, işi iyi bildiğini anlatan Doğru, Fransız''ı istemediğini, İtalyan''ı beğenmediğini ve Türk polisini seçtiğini yazdı. Soros’un haklı çıktığını anlatan Doğru, “Pis mendebur darbe finansörü haklı çıkmaz olsaydı!” diye yazdı.

"POLİS İHRAÇ EDECEĞİZ, SOROS HAKLI ÇIKTI"

Doğru, Türkiye’nin 2 uçak dolusu heyetle gittiği ve 15 ekonomik işbirliği anlaşmasını birden imzaladığı bir gezinin sonunda; ‘Türkiye''den Katar''a LCD ve plazma TV sürprizi…’ diye içe propaganda yapabilseydi dedi.

“Japon malını seçmedi, Kore malını istemedi., Çin malını geri çevirdi, Türk malı plazma aldı” diyen Doğru, eğer böyle bir haber okusaydı 2 uçak dolusu yüksek mevki ve koltuk sahibi heyet ve 20 gazetecinin Katar gezisini yürekten alkışlayacağını aktardı.

Yazısının sonunda Doğru, dövizin bittiğini dile getirerek, “Derinlere indi. Katar''a gidildi. 15 anlaşma imzalandı. Polis ihraç edeceğiz, Mendebur Soros haklı çıktı” diye yazdı.

İlgili Haberler