Spider-Man'ın Nisan ayında Netflix'e geleceği açıklandı

Spider-Man'ın Nisan ayında Netflix'e geleceği açıklandı
Örümcek Adam serisinin Spider-Man: Far From Home filmi Nisan ayında Netflix'te olacak

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Mart ayında Netflix’teki Marvel içeriklerinin Disney+’a geçeceği ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Netflix’in ciddi bir kullanıcı kaybı yaşayacağı tahmin edilirken, şirket şimdi bombayı patlattı: Spider-Man: No Way Home’un önceki filmi Spider-Man: Far From Home, Netflix Türkiye’ye geliyor.

Serinin en yeni filmi Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok), Aralık ayında vizyona girdi. Film dijitalde beklenenin aksine Disney Plus’ta değil; dağıtım haklarının sahibi Sony Pictures ile ABD’li yayın platformu Starz arasındaki anlaşma gereği bir süre Starz’da yayınlanacak.

SPİDER-MAN: FAR FROM HOME, NİSAN SONUNDA NETFLİX’TE

Başrolde Tom Holland ve Zendaya’nın yer aldığı Spider-Man: Far From Home (Örümcek Adam: Evden Uzakta) filmi 30 Nisan’dan itibaren Netflix’te izlenebilecek. Columbia Pictures ve Marvel Studios ortak üretimi olan 2019 yapımı süper kahraman filminin dağıtımını Sony Pictures üstleniyor.

Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından yazılan Spider-Man: Far From Home’un yönetmenliğini Jon Watts üstleniyor. Film, Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker / Örümcek Adam’ın Avrupa’ya düzenlenen bir okul gezisindeyken Elementler ile yüzleşmek üzere Nick Fury ve Mysterio tarafından işe alınmasını konu ediniyor.

MARVEL SİNEMATİK EVRENİ’NİN 23. FİLMİ

Marvel Sinematik Evreni’nin 23. süper kahraman filmi olan Spider-Man: Far From Home, 2019’da Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girdi. Görsel efektleri konusunda eleştirmenlerden övgü toplayan yapım, Sony Pictures’ın en yüksek hasılat yapan filmlerinden biri olma özelliği taşıyor.

Örümcek Adam: Evden Uzakta ayrıca, dünya çapında 1,1 milyar dolar kazanç ile 1 milyarın üzerinde hasılat elde eden ilk Örümcek Adam filmi, 2019’un en yüksek hasılat yapan dördüncü filmi ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan yirmi dördüncü filmi oldu. Devam filmi ‘No Way Home (Eve Dönüş Yok)’ ise 17 Aralık 2021’de yayınlandı.

Sizler 30 Nisan’dan itibaren Spider-Man: Far From Home’u Netflix’te izleyebilirsiniz. Full HD için 57,99 TL’lik Standart pakete, 4K UHD için de 77,99 TL’lik Özel pakete sahip olmak gerekiyor.

İlgili Haberler