Spor dünyasındaki kavgaya Trabzonspor da katıldı. Koş sevim koş kavga çıktı

Spor dünyasındaki kavgaya Trabzonspor da katıldı. Koş sevim koş kavga çıktı
Spor dünyasında dün akşam çıkan kavganın ardından bir tartışma da Trabzonspor camiasından geldi. Trabzonspor’a yakınlığı ile bilinen kuzeyekspresi.com adlı internet sitesi “Derin operasyon” başlığı ile girdiği haberde bomba iddiaları gündeme getirdi.

Süper Lig’in 3. haftasında spor camiası karıştı.

Spor yorumcuları ve muhabirler arasında başlayan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Trabzonspor’a yakınlığı ile bilinen kuzeyekspresi.com ligin ilk iki haftasında oynanan maçlar ve hakemler için ağır eleştirilerde bulundu.

kuzeyekspresi.com’un “DERİN OPERASYON!” başlıklı yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"Daha Süper Lig’in ikinci haftasında Trabzonspor akıl almaz hakem kararlarıyla puan kayıpları yaşadı. Beşiktaş karşısında bir penaltısı verilmeyen, aleyhine verilen komik penaltı ve kırmızı kartla 10 kişi kalan Trabzonspor, sahasında 3 puan kaybetmişti. Cumartesi günü oynanan Denizlispor karşılaşmasında ise 4 penaltısı verilmeyen, bir penaltısı ve golü iptal edilen Trabzonspor yine puan kaybı yaşadı. Trabzonspor’a yönelik bu operasyonun arkasında ise, TFF içindeki derin yapılanmasıyla dikkat çeken Mehmet Baykan’ın yattığı öne sürülüyor.

BUNA “DUR” DEYİN!

Trabzon Barosu tarafından TFF içerisinde örtülü bir yapı kurduğu, Trabzonspor’u şampiyonluk yarışından kopartmak amacıyla hakemler üzerinden operasyon çektiği iddialarıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan Baykan’ın soruşturması devam ederken, daha sezonun ikinci haftasında Bordo Mavili kulübün yine kasıtlı bir şekilde hakem kararlarıyla puan ya da puanlarının çalınmaya devam edilmesine kim “dur” diyecek. Türkiye Futbol Federasyonu’na açık bir çağrıda bulunuyoruz. Bir şehrin kaderiyle bu şekilde oynanmasına daha ne kadar seyirci kalacaksınız? Yıllardır hakemler üzerinden operasyon çekilen bir takımdan ne istenmektedir? Temiz futbol ve adil oyundan başka bir talebi olmayan Trabzonspor’u her sezon yarıştan kopartanlara hesap soracak mısınız?"