Spor sunucu ve yorumcularının aldığı maaş doktorların acıklı halini ortaya çıkardı. Bir de üstüne dayak üstüne dayak yiyorlar

Spor sunucu ve yorumcularının aldığı maaş doktorların acıklı halini ortaya çıkardı. Bir de üstüne dayak üstüne dayak yiyorlar
Fatih Altaylı'nın TRT Spor Spikeri Ersin Düzen'in maaşını gündeme getirmesinin ardından, TRT'den yapılan açıklamada Düzen'in 27 bin 500 TL net maaş aldığı açıklandı. İnsanların hayatlarını kurtaran profesörlerin bile çok daha düşük maaş aldığını belirten bir vatandaş ise doktorların acıklı halini ortaya çıkardı.

TRT Spor Spikeri Ersin Düzen'in maaşına dair iddiaların yankıları devam ediyor.

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım ise Düzen'in aldığı maaşın doktor ve profesörlerin maaşının kat be kat üzeri olduğunu hatırlatırken, bir vatandaş da söz konusu paylaşıma destek verirken sağlıkta şiddete dikkat çekti.

"Adam spor programı sunuyor bizim Profesör de ameliyattan ameliyata koşuyor ! Hayat işte !" diyerek duruma sitem eden vatandaş bir başka vatandaş ise "Ve o profesör üstüne bir de dayak yiyor..." sözleriyle son dönemde yaşanan sağlıkta şiddet vakalarına dikkat çekti.

Gazeteci Fatih Altaylı, Düzen'in TRT'den 400 bin TL, TFF'den ise 100 bin TL maaş aldığını iddia etmişti. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise Düzen'in program başına 34 bin TL maaş aldığını açıklamıştı. TRT'den yapılan açıklamada ise Ersin Düzen'in 27 bin 500 TL net maaş aldığı belirtildi.

Doktorların maaşları 7 bin 500 TL iken, en az 4 yıllık Profesör ise 11 bin TL net maaş alıyor...