Spotify arayüzünü değiştiriyor: Anasayfayı ikiye bölecek

Spotify arayüzünü değiştiriyor: Anasayfayı ikiye bölecek
Spotify, ana sayfa düzenini değiştirme kararı aldı. Her şeyi tek bir sayfada sunmak yerine müzik ve podcast'leri birbirinden ayırmaya başlayacağını duyurdu.

CHİP''ten aktarılan bilgilere göre; Spotify, "Müzik" ve "Podcast''ler ve Şovlar" için ayrı bölümler sunan yeni bir ana sayfa deneyimi sunduğunu açıkladı. Artık ana ekranın üst kısmında iki ayrı sekme görüleceği ifade edildi.

Müzik dinleme platformu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bu hafta, hem Müzik hem de Podcast''ler ve Şovlar için beslemeler içeren yeni bir deneyim başlatıyoruz. Spotify, bu iki bölümü oluşturarak dinleyicilerin o anda aradıkları içerik türü arasında kolayca gezinmelerine yardımcı olacak. Güncellenmiş arayüz, deneyimi daha kişisel hale getirirken, kullanıcıların önerilerini daha da derinlemesine incelemelerine olanak tanıyacak.

Müzik akışı, abonenin müzik zevkine göre önerilere hızlı erişim sunarak dinleyicilerin yeni müzikleri kolayca keşfetmesine yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca uygulamaya albüm ve çalma listesi önerilerinin yanı sıra yeni Müzik akışına müzik paylaşmayı, beğenmeyi ve anında çalmayı kolaylaştıran sekmeler ekleneceği de duyuruldu.

İlgili Haberler