Sputnik Türkiye çalışanları o telefondan sonra mı serbest bırakıldı?

Sputnik Türkiye çalışanları o telefondan sonra mı serbest bırakıldı?
Sputnik Türkiye çalışanlarının gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılmasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Nevşin Mengü, Sputnik çalışanlarının Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un telefonundan sonra serbest bırakıldığını söyledi.

Sputnik Haber Ajansı Türkiye Genel Yayın Müdürü Mahir Boztepe ve Ankara servisinde çalışan üç gazeteci gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgularının ardından ise üç gazeteci ve Mahir Boztepe serbest bırakılmıştı.

Sputnik çalışanlarının, Ankara’da gözaltına alınması ve serbest bırakılmasının ardından Nevşin Mengü’den yeni bir iddia geldi. Nevşin Mengü, bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıtta Sputnik çalışanlarının Lavrov’un telefonu üzerine serbest kaldığını belirtti.

Nevşin Mengü paylaşımında, "Ak troller yine açığa düştü. Sputnik çalışanları Lavrov'un telefonu üzerine serbest bırakıldı” ifadelerini kullandı.

ÇAVUŞOĞLU, LAVROV’LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda bir görüşme gerçekleştirmişti. İki bakan arasında yapılan görüşmede Türkiye ve Rusya arasındaki görüşmede görüşmede ele alınacak konuların değerlendirildiği belirtilmişti.

İlgili Haberler