Stephanie Seymour'u yıkan evlat acısı. Daha 24 yaşındaydı. Komadan çıkamadı

Stephanie Seymour'u yıkan evlat acısı. Daha 24 yaşındaydı. Komadan çıkamadı
1980 ve 90’lı yıllarda moda dünyasına damga vuran ünlü model Stephanie Seymour hayatının en büyük acısını yaşadı. Seymour’un 24 yaşındaki ortanca oğlu Harry Brant aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle komaya girerek hayatını kaybetti.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Moda dünyasının 1980'li ve 90'lı yıllarına damgasını vuran model Stephanie Seymour, şu sıralar hayatının en büyük acısını yaşıyor. Stephanie Seymour ile eşi Peter Brant'ın üç çocuğunun ortancası olan Harry Brant, 24 yaşında hayata veda etti.
yenicag-abd3-002.jpg
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kendisi de annesi gibi modellik yapan Brant, aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle komaya girmiş ve tedavi altına alınmıştı. Fakat yapılan bütün müdahalelere rağmen Harry Brant hayata tutunamadı.
yenicag-abd4.jpg
AİLESİ AÇIKLAMA YAPTI

Ailesi yaptığı açıklamada Harry Brant'ın 24 yıllık ömründe birçok şey başardığını ancak daha neler yapabileceğini görme şansı olmadığını belirtti.

yenicag-abd2-004.jpg
UZUN SÜREDİR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELE EDİYORDU

Stephanie Seymour ve eşi Peter Brant'in açıklamasında, Harry Brant'in kaybının kendileri için sonsuza kadar sürecek bir üzüntü olduğu belirtildi. Harry Brant, uzun süredir kötü alışkanlıklarıyla mücadele ediyordu.
yenicag-abd-006.jpg
“HARRY SADECE BİZİM OĞLUMUZ DEĞİLDİ”

Ailesinin açıklamasında "Harry sadece bizim oğlumuz değildi. Aynı zamanda harika bir kardeş, sevgi dolu bir torun, en sevilen amca ve ilgili bir arkadaştı" denildi.
 

BİRÇOK ÜNLÜ DERGİ İÇİN KAPAK POZLARI VERMİŞTİ

Harry Brant, birçok ünlü dergi için kapak pozları vermişti. Harry Brant'in ölümü, babası Peter Grant için aynı acıyı ikinci kez yaşamak anlamına geliyor aynı zamanda. Pter Brant'in bir önceki evliliğinden dünyaya gelen oğlu 2019'da 49 yaşındayken hayata veda etmişti.


(Kaynak: Hürriyet)

 

İlgili Haberler