Stoch bırakıyor mu?

Stoch bırakıyor mu?
Slovakya Milli Takımı’na çağrılmayan Fenerbahçeli yıldız Stoch, rest çekti. ‘Teknik direktör Kozak oradaysa asla milli takım forması giymeyeceğim’ diyen Stoch’un durumu krize dönüştü.

Fransa’da düzenlenen EURO 2016’ya Slovakya Milli Takımı Teknik Direktörü Jan Kozak tarafından çağrılan ancak yeterli forma şansı bulamadığı için teknik direktörüyle tartışan Stoch, milli takım kadrosuna alınmadı. Fenerbahçeli yıldız iyi durumda olmasına rağmen milli takıma çağrılmamasına tepki gösterdi. Stoch ‘Teknik direktör Kozak oradaysa asla milli takım forması giymeyeceğim’ diyerek rest çekti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Slovakya Milli Takımı'nın ülkeye dönüşü sırasında teknik direktör Jan Kozak ile Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch arasında yaşanan tartışma büyük bir krize dönüştü.

ARAYA SKRTEL GİRDİ

EURO 2016’da fazla forma şansı bulamayan Stoch, dönüş uçağında teknik direktör Kozak’ın yanına giderek neden az forma şansı bulduğunu sordu. Kozak, Stoch’u tersleyince ortam gerildi ve ikili birbirlerinin üzerine yürüdü. Kozak ve Stoch tam kavga etmek üzere iken bir başka Fenerbahçeli Martin Skrtel araya girip Stoch'u uzaklaştırdı.

KOZAK: BİR DAHA KADROYA ALMAYACAĞIM

Jan Kozak, Miroslav Stoch’un durumuna ilişkin yaptığı açıklama ona fazlasıyla sabrettiğini ve çok fazla özgürlükler verdiğini belirtti. Kozak, “Stoch bunları iyi kullanamadı. Ona yardım etmek istedim. Avrupa Şampiyonası'nda yaptığı bir hareket nedeniyle onu bir daha kadroya almayı düşünmüyorum” dedi.

STOCH: O ORADAYKEN BEN DE GİTMEYECEĞİM

Miroslav Stoch ise Jan Kozak’ın bu sözleri üzerine açıklama yaptı. Stoch, Slovakya formasını giymenin kendisi için her zaman büyük bir onur olduğunu belirterek “Kozak oradayken bir daha Slovakya forması giyemeyecekmişim, o oradayken ben de gitmeyeceğim zaten. Onun bana sabrettiğini, yardım ettiğini falan düşünmüyorum. Ben şu an kendi performansıma odaklandım. Beni destekleyen herkese ise teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.