Street Fighter karakterleri Fortnite’a geliyor

Street Fighter karakterleri Fortnite’a geliyor
Epic Games, Fortnite’a iki Street Fighter simgesi daha ekliyor. Bu şirketin ilk oyun eklemesi olmayacak. Epic Games daha önce Chun-Li ve Ryu karakterlerini Şubat ayında Fortnite’a eklemişti. Şimdi oyuna iki yeni isim daha ekleniyor. Oyuna katılan karakterlerin görüntüleri de yayınlandı.

Street Fighter oyunundan yakında Guile ve Cammy karakterleri oyunun eşya mağazasında ilk kez sahneye çıkacak. Söz konusu karakterler 7 Ağustos’tan itibaren satın alınabilecek. Oyunseverleri sevindirecek haberler farklı yerlerden gelmeye devam ediyor.

Hem klasik dövüş oyununu hem de Fortnite severleri memnun edecek haber bugün geldi. Fortnite’a yeni eklenecek olan karakterlerin iki sürümü mevcut olacak. Cammy karakteri için ayrıca bir yarışma düzenlenecek. Karakterler oyuna sunulmadan Cammy karakterini oynamak isterseniz 5 Ağustos’ta Cammy Kupası yarışmasına katılabilirsiniz. Oyuna katılan karakterlerin görüntüleri de yayınlandı.

Aksiyon Adamı Guile, Street Fighter 2‘de giydiği klasik yeşil kıyafetlerini giyiyor. Alternatif olarak bir şortlu kostümü de mevcut. Cammy, klasik kamuflaj kıyafetleriyle karşımıza çıkcak. Her iki karakter için de görünüşler hem Street Fighter oyuncularını hem de Fortnite oyuncularını tatmin edecek.

Karakterler Fortnite’a oldukça yoğun bir zamanda geliyor. Şirket bu aralar farklı etkinlikler düzenliyor. Salı akşamı Epic, The Suicide Squad’ın  DC Comics karakteri Bloodsport’a dayanan bir cilt yayınladı. Ayrıca, Ariana Grande 6 Ağustos’ta platform üzerinden çevrimiçi bir konser verecek. Hayranlar şimdiden geri sayıma başladı.