Stüdyodaki herkesi duygulandırdı, Türkiye bu genci konuşuyor, helal olsun sana

Stüdyodaki herkesi duygulandırdı, Türkiye bu genci konuşuyor, helal olsun sana
Kim Milyoner Olmak İster programına katılan Hikmet Karakurt, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sakarya Üniversitesi’nde okuyan ve yaz aylarında ailesiyle beraber tarım işçisi olarak çalışan Karakurt, yarışmadan kazanacağı parayı yedi kardeşini okutmak için harcayacağını söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’e katılan Şanlıurfalı Hükmet Karakut yarışmaya damga vurdu. Karakut, 125 bin TL değerindeki soruya doğru cevap verirken eğer sıradaki soruya doğru cevap verirse son soruyu görmüş olacak.

kim-milyoner-oimak-ister.jpg

YEDİ KARDEŞİNİ OKUTACAK

Sakarya Üniversitesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Karakut, yaz aylarında anne ve babasına tarım işçisi olarak yardım da ediyor. Yarışmaya katılım amacıyla ilgili soruya “Yedi kardeşimin eğitimi için harcayacağım” diyen Karakurt, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

hikmet-karakurt.jpg

EN FAZLA BETON KIRMA SORUSUNU BİLDİ

Hikmet Karakurt, 125 bin lira değerindeki ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna doğru yanıt verdi.

 

İlgili Haberler