İstanbul'da aç kalan adam hırsızlık yaptı esnaf kıskıvrak yakaladı. Vatandaş bir dilim ekmeğe muhtaç halde

İstanbul'da aç kalan adam hırsızlık yaptı esnaf kıskıvrak yakaladı. Vatandaş bir dilim ekmeğe muhtaç halde
Türkiye'de işsizlik ve hayat pahalılığı vatandaşların belini bükmeye devam ediyor. İstanbul Esenyurt'ta bir genç, markete girdi. Parası olmadığı için dükkandan sakız bile alamadan çıkan kişi, görevlilerin dikkatini çekti. Market çalışanları üstünü aradıkları kişinin montunun içinden 5 kangal sucuk çıkardı. Kaçmaya çalışan kişi, polislere teslim edildi.

 

DHA'nın haberine göre, işsizler ordusuna her geçen gün katılanların sayısı hızla artarken, para kazanamayan insanlar ne yapacaklarını şaşırdı.
İş aramak için çalınan her kapının suratlarına kapanması işsizleri kara kara düşündürüyor.
Bir çözüm yolu bulamayan bir çok kişi, son çare olarak hırsızlık yapmaya başladı.  Bunun son örneği İstanbul'da yaşandı.
Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi.
İddiaya göre markete giren bir kişi hiçbir alışveriş yapmadan dışarı çıkınca çalışanların dikkatini çekti. Şüphelinin peşinden giden çalışanlar, adamı marketin önüne çağırarak üzerindekileri çıkarmasını istedi. 
Şüphelinin montunun iç ve dış ceplerinden toplam 5 adet sucuk çıktı. Marketin ürünleri olduğunu gören çalışanlar, şüpheliyi kolundan tutarak içeri soktu.
Gelmemekte direnen hırsızlık şüphelisi yerlerde sürüklendi. 
Şüpheliyi, içeri soktuktan sonra durumu polise bildiren market personeli, ekipler gelene kadar da şüphelinin başında bekledi.
Polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.
YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Hırsızlık şüphelisinin yakalandığı ve sürüklendiği anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Görüntülere, şüphelinin yakalanıp cebinden sucukları çıkardığı ve içeri sokulduktan sonra sürüklendiği anlar yansıdı.

esenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-6311-dhaphoto1.jpg

esenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-3001-dhaphoto2.jpgesenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-3001-dhaphoto3.jpgesenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-3001-dhaphoto4.jpgesenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-3001-dhaphoto5.jpgesenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-3001-dhaphoto6.jpgesenyurtta-sucuk-hirsizinin-yakalandigi-anlar-kamerada-3001-dhaphoto7.jpg