Şükrü Kuleyin: Bu iş bitti Ali Başkan

Şükrü Kuleyin: Bu iş bitti Ali Başkan
İYİ Parti Saray Belediye Başkanı Adayı Ali Özen’in tanıtım toplantısında konuşan GİK Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Kuleyin, vatandaşlardan gelen yoğun destek sonrasında “Bu iş bitti Ali Başkan” dedi.

İYİ Parti'de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tekirdağ Saray Belediye Başkan adayı Ali Özen düzenlenen mitingle vatandaşlara tanıtıldı. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılandığı görülen Özen'e İYİ Parti'nin üst yönetiminden de tam destek geldi. 

Tanıtım programında konuşan İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Kuleyin, coşkulu kalabalık karşısında “Bu iş bitti Ali Başkan” ifadelerini kullandı. 

38be496c-46c9-48dc-b1fc-b01ae9111042-006.jpg

Şükrü Kuleyin şu ifadeleri kullandı; “Evlad-ı Fatihan’ın torunları Selanikli yetim Mustafa’nın hemşehrileri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sizlere topuklu efe Meral Akşener’in selamlarını getirdim. Bu topluluğu gördüğüm zaman 'Ali Başkan bu iş bitti' diyorum.”

bittii-002.jpg

"BEN SARAY'IN DEĞİL HALKIN ADAMIYIM"

Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen şunları ifade etti:
“6 dönemdir Saray’da yerel seçimleri gördüm. Her seçimde A partinin adayı belli olur B partinin adayı belli olur. Ondan sonra herkes yürüyüşüne başlar, seçim startını verir. Fakat çok enteresan bu dönem mevcut adaylarımızın belli olmasına rağmen hala bu Saray’da yaşayan insanlarımızın aday adayı arayışı sürmekteydi. Saraylı vatandaşlarımızın gelip Başkanım 11 yıldır Saray’da çeşitli kurumlarda görev yapıyorsun. 11 yıldır sen bizden istedin bugün biz senden istiyoruz. Bizi birilerine mahkum etme gel aday ol. Beni Saray’da hayal bile edemeyeceğim yerlere bu insanlar getirdi. Ben de Ali Özen olarak dedim ki bu insanlar bu teveccühü gösterirse, ben de sizin için Saray halkı için kolumu da bacağımı da taşın altına koyarım diyerek bu adaylığımı kabul ettim.Tabi çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Yok Ali Özen CHP’yi bölmek istiyormuş, yok Ali Özen’i Ak Parti çıkarmış, yok öyleymiş, yok böyleymiş. 54 yaşındayım. Kimsenin adamı olmadım, kimsenin de adamı olmayacağım. Ben fikir adamıyım fikir. Ben sadece bu Saray halkının adamıyım. Onun için bana kimse şahıs olarak hükmedemez.”

img_9851_3bd6dc3a3c1e7db057f2-002.jpg

“KOLTUK PAZARLIĞI YAPILIRSA BİZ BU İŞTE YOKUZ”

Sahneye gelen Tekirdağ İYİ Parti Milletvekili Enez Kaplan ise hükümet politikalarını eleştirdi. Kaplan, "Tekirdağ’ın vergi vermede ilk on sırada ama hizmet almada altmışıncı sırada, bu nasıl bir eşitsizliktir" ifadelerini kullandı.

CHP ile Tekirdağ’da ittifak konusu hakkında konuşan Kaplan, ittifakı hiç istemediğini açıklayarak "4 ilçede aday çıkarıyoruz 7 ilçede seçime girmiyoruz. Bu 7 ilçede Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkan Adayları bizim ilçe başkanlarımız ile koltuk pazarlığı yapıyorlar. Biz bu ittifakı cumhuriyetin temel değerlerine dönmek için, üniter yapıya dönmek için yapıyoruz. Tekrar bu koltuk pazarlığı yapılırsa biz bu işte yokuz diyeceğiz" dedi.

 

sarayy.jpg

Bir sağlık personeline düşen hasta sayısı 486 Tekirdağ’da 732 bu yetmiyormuş gibi hasta garantili hastanemiz de olacak. Tekirdağ okuma yazmada 3. Sırada ama sınavlarda 66.yız. 2013 yılında tecrübeli öğretmenleri okulları aldı yandaşları getirdiği için seviye düştü. 95 okulda ikili görüyoruz. Verirken çok iyi alırken yokuz. Büyükyoncalı kavşağı için önerge verdim, üst geçit yapıldığını iddia etmişiniz. Ben çok geçtim siz gördünüz mü üst geçit.

Ben bu ittifakı hiç istemedim. 4 yerde giriyoruz 7 yerde seçime girmiyoruz. İlçe başkanlarım zor durumda. Büyükşehir belediye başkanı ve 7 ilçe adayı bizim arkadaşlarımız ile koltuk pazarlığı yapıyorlar. Biz bu ittifakı temel değerlere dönmek üniter yapıya dönmek için yapıyoruz ama tekrar bu koltuk pazarlığı yapılırsa biz bu işte yokuz diyeceğiz."

sarayy.jpg

PARTİ YÖNETİMİNDEN TAM DESTEK

Toplantıya İYİ Parti Edirne Milletvekili Grup Başkan Vekili Orhan Çakırlar, Genel İdare Üyesi Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Kuleyin, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Genel İdare Üyesi Mehmet Tolga Akalın, İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Kurucu Üyeler Yücel Coşkun, Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, Kurucu İl Başkanı Kürşad Yamaner, Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, Saray’da faaliyet gösteren STK’lar esnaflar ve her partiden vatandaş katıldı.

xmb0z5.jpg

İlgili Haberler