Süleyman Soylu ve Recep Tayyip Erdoğan ters düştü

Süleyman Soylu ve Recep Tayyip Erdoğan ters düştü
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın İzmir'deki cami provokasyonuyla ilgili "CHP'nin işi" açıklamasının ardından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan "Bu bir provokasyon" çıkışı geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de cami hoparlörlerinden şarkı çalınması olayıyla ilgili farklı söylemlerde bulundu.

Erdoğan, yaşanan hadisede CHP’yi hedef gösterip, “CHP’nin her aktörü başka bir cephede bozgunculuk fesat peşinde konuşuyor. Bunların hayallerinde cami minarelerinde ezan dışında başka bir ses duymak vardır. Saygısızlar yayın yapıyor, CHP yetkilileri zevk alıyor” ifadelerini kullanırken, Soylu ise “Bu bir provokasyon. Arkadaşlarımız arıyorlar, bulacaklar. Bu provokasyonun müsebbiplerinin iyi niyetli olmadığı apaçık ortada” dedi.

ABDÜLLATİF ŞENER, İZMİR'DEKİ PROVOKASYONU YAPANI AÇIKLADI

Soylu, şöyle devam etti:

"ARKADAŞLARIMIZ ARIYORLAR, BULACAKLAR"

“Ramazan ayında, herkesin kendi dini inancıyla bulunmak istediği bir ayda elbette bir provokasyon. Arkadaşlarımız arıyorlar, bulacaklar. Bu provokasyonun müsebbiplerinin iyi niyetli olmadığı apaçık ortada."

w-013.jpg