Yılmaz Özdil, Süleyman Soylu'nun Buket Aydın'la fotoğrafına tek cümle yazdı

Yılmaz Özdil, Süleyman Soylu'nun Buket Aydın'la fotoğrafına tek cümle yazdı
Gazeteci Yılmaz Özdil, organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker’in, Yıldırım Demirören, Buket Aydın ve Emir Sarıgül hakkında ortaya attığı iddiaların ardından, Aydın’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaşarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker, Demirören Holding''in sahibi Yıldırım Demirören''le ortaya attığı yeni iddialarda, Demirören''in bir zamanlar haber spikeri Buket Aydın''la ilişkisi olduğunu, Aydın''ın Demirören''i aldattığını ve bu yüzden de işten çıkarıldığını ileri sürmüştü.

Peker, isim vermeden yaptığı açıklamalarla sunucu Aydın''ın Demirören''i TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül''ün oğlu Emir Sarıgül ile aldattığını iddia etmişti.

“OLMASAYDI ŞAŞARDIK”

Söz konusu iddiaların ardından gazeteci Yılmaz Özdil’den, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu göndermeli Buket Aydın paylaşımı geldi.

Bakan Soylu’nun doğrudan kendileri ya da yakınları suça karışmış kişilerle çektirdiği fotoğraflara atıfta bulunan Özdil, sosyal medya hesabından Soylu ile Aydın’ın yer aldığı bir kareyi paylaşarak, “E, olmasaydı şaşardık :)” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler