Süleyman Soylu'nun o sözleri tekrar gündeme geldi

Süleyman Soylu'nun o sözleri tekrar gündeme geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AKP’ye geçmeden önce sarf ettiği AKP’li belediyelerin yönetimine ilişkin sözleri tekrar gündeme geldi.

Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanı olmadan önce TV8’deki Sağ Duyu programında sarf ettiği sözler sosyal medyada tekrar paylaşılmaya başlandı.

Katıldığı programda AKP'ye yönelik eleştiriler yapan Soylu, 'İş şansınızın başka bir yerde olabileceğini düşünseniz İstanbul’da yaşar mısınız?' sorusuna insanların yüzde 70’inin hayır dediğini belirterek “Bir kentte yaşayan insanların yüzde 70’i eğer o kentte yaşamaktan memnun değilse bu kentin yöneticileri sorumludur. Ankara için de aynı şey geçerli. Sonra ben belediye başkanlığı yapıyorum diyorsunuz. Alın kafanız çalın belediye başkanlığını” ifadelerini kullanmıştı.

Soylu, konuşmasının devamında Belediyelerde milyar dolarlarca kaynak yönetildiğini ve bu kaynağın o kentin yarınları için kurgulandığını ifade ederek “Hani yeni çevreyolları? Hani insanları rahatlatacak alanlar? Hani Kent parkları? Hiçbiri yok İstanbul’da da yok Ankara’da da yok” açıklamasında bulunmuştu.

"BİZDE İFTİRA, MONTAJ YOK HAKİKAT VAR"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Soylu’nun AKP’li belediyeleri eleştirdiği videoyu paylaşarak “Bizde iftira, montaj yok hakikat var, buyrun” ifadelerini kullandı.

İşte Kaftancıoğlu’nun o açıklaması:

canank.jpg

İlgili Haberler