Süleymanpaşa Belediyesi’nde işten çıkarma iddiası

Süleymanpaşa Belediyesi’nde işten çıkarma iddiası
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçe Belediyesi’nde çok sayıda işçinin işten çıkarıldığı iddia edildi. Gelecek Partisi Süleymaniye İlçe Başkanı Hüseyin Ün, kış ortasında işten çıkarmaların yanlış olduğunu belirtti.

Belediyede işten çıkarma iddiası

TEKİRDAĞ- Mehmet ALTAŞ / YENİÇAĞ 

Tekirdağ’a bağlı Süleymaniye İlçesinde, belediye işçilerinin işten çıkarıldığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Gelecek Partisi Süleymaniye İlçe Başkanı Hüseyin Ün konu ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in kimseyi işten çıkarmayacağını söylediğini belirten Ün, “Seçim zamanında kimsenin ekmeği ile oynamayacağını belirten Cüneyt Yüksel’in göreve geldiği günden bu yana önceki dönem de işe giren işçileri işten çıkarmaktadır” dedi.

Belediyedeki işten çıkarmaların keyfi olduğunu iddia eden Ün, “2021 yılına girdiğimiz şu günlerde Süleymanpaşa Belediyesinde işten çıkarmalar başladı. Pandemi sürecinde zor günler yaşayan vatandaşlarımız birde işten çıkarmalarla bu kış aylarında evlerine nasıl ekmek götürme derdine düştüler. Normalde pandemiden dolayı işten çıkarmalar durdurulmuştu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel yine keyfi uygulamalarından birine imza atmıştır. Kural tanımaz biri de bu kış ayları ve pandemi döneminin zor koşullarında çalışanlarını işten çıkarmakla çaresiz bırakmıştır” ifadelerini kullandı.