Sultanbeyli’yi ayağa kaldıran olay… Gücünüz bu zavallı kadına mı yetiyor? İYİ Parti olaya el koydu

Sultanbeyli’yi ayağa kaldıran olay… Gücünüz bu zavallı kadına mı yetiyor? İYİ Parti olaya el koydu
Sultangazi'de eşi vefat ettiği için çay satarak geçimini sağlamaya çalışan bir kadına zabıtaların müdahalesi tepkilere neden oldu. Söz konusu olayın görüntülerini paylaşan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, "Gece yarısı annelerinden ekmek bekleyen sabilerden de mi utanmadınız?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Sultangazi'de geçtiğimiz günlerde tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.

Eşi vefat ettiği için çocuklarını geçimini seyyar çay satışı yaparak sağlamaya çalışan bir kadına, zabıta ekipleri müdahale etti. Kadının çaylarını döken zabıtalar, mağdur kadının feryatları arasında malzemelerine de el koydu.

Söz konusu görüntüleri İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın gündeme getirirken, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz da tartışmalara neden olan görüntüleri paylaşarak, takipçisi olacağını ifade etti.

Beyaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Eşi vefat etmiş,çocuklarına bakmak için seyyar çay satan bir kadının ekmek teknesini yıkınca Devleti kurtarmış mı oldunuz? Gece yarısı annelerinden ekmek bekleyen sabilerden de mi utanmadınız? Sultangazi Belediyesi zabıtalarının bu vandallığının peşini bırakmayacağız." dedi.

beyaz-003.jpg