Sultangazi'de polise saldıran 7 kişi hakkında yeni gelişme

Sultangazi'de polise saldıran 7 kişi hakkında yeni gelişme
Sultangazi’de dün gece saatlerinde yüksek sesle müzik açan kişileri uyarmaya gelen polislere plastik sandalye, taş ve sopalarla saldıran 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sultangazi Esentepe Mahallesi’de dün gece 21.30 sularında yüksek sesli müzik açan ve çevreyi rahatsız eden kalabalık grubu uyarmak için olay yerine giden polis ekipleri saldırıya uğramış ve 4 polis memuru hafif şekilde yaralanmıştı. Polis memurlarına plastik sandalye, sopa ve taşlarla saldıran grupta kimliği tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan C.A, Ö.Y, M.A, C.G, V.A, K.T, B.Y. ve E.Y. isimli şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde mahalleliler birbirine girdi.

Olay, akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi Şehit Eyüp Gönen Caddesi''nde meydana geldi.

İddiaya göre, mahalle arasındaki düğünde yüksek sesle müzik çalındı. Bazı kişiler bundan şikayetçi oldu.

Şikayete rağmen müzik yayınına devam edilmesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı. Sandalyelerin de kullanıldığı kavga ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri yetersiz kaldı.

Polis sokaktaki kavgayı ayırabilmek için birkaç kez havaya ateş etmek zorunda kaldı. Bazı kişilerin aldıkları darbelerle yaralandığı, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İlgili Haberler