Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile bugün nişanlanıyor

Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile bugün nişanlanıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar bu akşam nişanlanıyor.

Huber Köşkü olarak da bilinen Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde gerçekleşecek nişan törenine aile yakınları ve kısıtlı bir davetli topluluğunun katılacağı bildirildi. Nişan töreninin saat 18.00'de başlayacağı kaydedildi. Nişan töreni nedeniyle Tarabya Köşkü çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Burdur'dan geldikten sonra Tarabya Köşkü'nde geceyi geçirdi. Erdoğan, öğle saatlerinde Tarabya'dan ayrılıp Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın söz yüzükleri, geçen hafta aile arasında gerçekleşen bir törenle takılmıştı. Erdoğan ailesi, nişan öncesinde Albayrak alesini Sarıyer'deki evinde ziyaret etmişti.

İTÜ Elektronik Mühendisi Selçuk Bayraktar (36), aynı zamanda AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar'ın yeğeni. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1990'lı yıllarda siyaset yapan baba Özdemir Bayraktar, aslen Trabzon kökenli. Bayraktar ailesi TSK'nın ihtiyacı olan insansız hava aracı Bayraktar projesini yürütüyor.