Bordo Mavili takımın Braunschweig karşısında aldığı yenilgiden çok, Senegalli kalecinin kötü performansı teknik heyette hayal kırıklığına neden oldu.
Trabzonspor, Alman 3. Lig takımlarından Eintracht karşısında alınan yenilginin şoku ve yeni kaleci Sylva’nın şokunu yaşıyor. Eintracht Braunschweig karşısında çok kötü bir futbol oynayarak 2-0 yenilmesi teknik direktör Ersun Yanal kadar, yönetimin da şaşkınlığına neden oldu. Teknik heyetin ve yönetimin ortaya konan futboldan dolayı morallerinin bozuk olduğu öğrenildi.
Özel program
Bordo Mavililer’in yeni transferi kaleci Sylva’nın yediği iki hatalı gol ise, alınan yenilgiye adeta tuz biber ekti. Büyük paralarla transfer edilen Senegalli kalecinin inanılmaz hatalar yaparken, daha ilk maçında hayal kırıklığına neden oldu. Fazla kilolarıyla adeta sumo güreşçisini andıran
deneyimli file bekçisi için özel bir antrenman programının uygulanacağı ifade edildi.
Haber: Murat TAŞKIN