Sumudica'nın Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu

Sumudica'nın Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu
Gaziantep FK'dan ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor ile anlaşan deneyimli teknik direktör Sumudica'nın yarın Türkiye'ye gelerek yeşil beyazlı kulüp ile 1, 5 yıllık resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bir süreden bu yana beklediği yeni teknik direktörü Sumudica'ya yarın kavuşuyor. Çaykur Rizespor'un prensip anlaşmasına varıp, 1 buçuk yıllık sözleşmeye imza atması beklenen teknik direktör Marius Sumudica’nın yarın ülkesinden Türkiye’ye geleceği, tarafların son bir görüşme yaptıktan sonra da kendisini yeşil mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır da takımlarının oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Bakır'ın açıklamaları şu şekilde:

 "Amacımız bu aşamadan sonra iki maçtan aldığımız 4 puanın devamını getirmek. Tabii zor bir süreç. Lig de kolay maç yok. Her maç kendi için de ayrı bir zor. Şimdi Fenerbahçe maçına bakıyoruz. Fenerbahçe deplasmanı elbette olduk zor bir deplasman ama sakatlıktan ve hastalıktan dönecek oyuncularımız var. Onların dönmesi ve hafta için de belki aramıza katılacak yeni oyuncularla beraber Fenerbahçe maçı bizim açımızdan geçtiğimiz iki maça göre daha alternatifli maç olacak. İnşallah bu çıkışımızı sürdüreceğiz.  Bu çıkışla taraftarımızı da mutlu etmek istiyoruz inşallah bunu da başaracağız”