Sunucu Alp Kırşan’ın komşusu Ukraynalı Kristina’nın sır ölümünde yeni detay. Günler sonra fark edildi

Sunucu Alp Kırşan’ın komşusu Ukraynalı Kristina’nın sır ölümünde yeni detay. Günler sonra fark edildi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yalnız yaşadığı evinde elleri arkadan kelepçeli, başına poşet geçirilmiş halde cansız bedeni bulunan Ukrayna vatandaşı Kristina Novytska'nın, son olarak erkek arkadaşına, "Ben ölürsem aileme bakar mısın?" yazılı mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

DHA’da yer alan habere göre Ünlü sunucu Alp Kırşan’ın da komşu olan Muğla’nın Bodrum ilçesinde yalnız yaşadığı evde elleri arkadan kelepçeli, başına poşet geçirilmiş halde cansız halde bulunan Ukraynalı model Kristina Novytska’nın sır ölümünde yeni bir detay günler sonra ortaya çıktı.
25 yaşındaki genç kadının Kiev’de emlakçılık yapan annesi vasıtasıyla tanıdığı aynı şehirde emlakçılık yapan Türk vatandaşı erkek arkadaşına cep telefonundan attığı mesaj ortaya çıktı.
“Ben ölürsem aileme bakar mısın?” yazılı mesaj gönderdiği ortaya çıktı.
Kiev’in yanı sıra Bodrum’da da evi olduğu öğrenilen erkek arkadaşın, ifadesine başvuruldu.
Adı açıklanmayan erkek arkadaş, ifadesinde, “Bana mesaj attı. Evli olduğum için sildim. Uzun zamandır görüşmüyorduk. Temmuz ayında Bodrum'a gelince benimle irtibata geçti bu nedenle görüşüyorduk” dedi.
ALP KIRŞAN'IN KOMŞUSUYDU
Genç kadının ünlü sunucu Alp Kırşan'ın da komşusu olduğu belirtildi. Kırşan, Novystka'nın cansız bedeninin bulunduğu saatlerde Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Az önce karşı sitemizde Rus uyruklu bir kadının cesedine ulaşıldı, savcı bekleniyor" dedi.
yenicag-ukrayna-9-001.jpgce3848f15ea126db1fb61dd7ea33e74c.jpg
 

 

İlgili Haberler