Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor! Maçlar biter bitmez yazacaklar

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor! Maçlar biter bitmez yazacaklar
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 3.hafta maçları ile kaldığı yerden devam ediyor. Karşılaşmanın maç önü, maç sonu detayları ve analizleri yenicaggazetesi.com.tr'de sizlerle buluşacak...

Spor Toto Süper Lig''de 3.hafta maçları yarın başlıyor.

Karşılaşmaların detaylarını yenicaggazetesi.com.tr aktaracak...

CUMA:
Süper Lig''in 3. haftası, Ümraniyespor-Galatasaray maçı ile başlayacak. Sarı-kırmızılılar, deplasmanda Ümraniyespor''a konuk olacak. 

Saat 21.00''de başlayacak karşılaşmayı Gürel Yurttaş değerlendirecek.

CUMARTESİ:
Cumartesi günü sizleri iki maç bekliyor olacak. Giresunspor, evinde Kasımpaşa ile mücadele edecek. Saat 19.15''te başlayacak mücadelenin değerlendirmesini Faruk Malik yapacak.
Saatler 21.45''i gösterdiğinde Trabzonspor, Antalya deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın tüm kritiklerini Cevat Kol yapacak.

PAZAR:
Pazar günü Beşiktaş, Fatih Karagümrük''ü konuk edecek. Saat 21.45''te başlayacak maçın analiz ve değerlendirmelerini Gürel Yurttaş yapacak.

PAZARTESİ:
Haftayı iki maç ile kapatacağız. Sivasspor, saat 19.15''te Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Cevat Kol değerlendirecek.

Saatler 21.45''i gösterdiğinde ise Fenerbahçe, Kadıköy''de Adana Demispor''u ağırlayacak. Maçın tüm kritiklerini ve değerlendirmelerini Fatih Saboviç yapacak.

İlgili Haberler