Süper Lig’in açılış tarihi belli oldu, maçlar böyle oynanacak

Süper Lig’in açılış tarihi belli oldu, maçlar böyle oynanacak
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen TFF Başkanı Nihat Özdemir’in kulüp başkanlarıyla bir araya geleceği toplantıda Süper Lig’in başlangıç tarihi için görüşeceği belirtildi. Ligin Haziran ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Korona virüsün Türkiye’de etkili olmasıyla liglere ara verilirken, son dönemde iktidarın normalleşme adımlarıyla birlikte gözler Süper Lig’e çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, konuya ilişkin dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Özdemir’in kulüp başkanlarıyla görüşerek ligin açılış tarihini masaya yatıracağı öğrenildi.

Fahrettin Koca, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir’le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum." İfadelerini kullanmıştı.

TFF Başkanı’nın bugün saat 14:00’da açıklama yapması beklenirken, Süper Lig’in açılış tarihinin haziran ayı içerisinde olacağı, maçların seyircisiz oynanacağı tahmin ediliyor.