Süper Lig'in 22. haftanın nabzı Yeniçağ'da atacak

Süper Lig'in 22. haftanın nabzı Yeniçağ'da atacak
Spor Toto Süper Lig'de bu hafta 4 maç oynanacak. Tüm karşılaşmaların maç önü, maç sonu detayları ve analizleri yenicaggazetesi.com.tr'de sizlerle buluşacak...

Süper Lig''de heyecan bu hafta 4 maçla devam edecek. Karşılaşmaların detaylarını yenicaggazetesi.com.tr aktaracak.

Haftanın ilk maçı olan Karagümrük - Beşiktaş mücadelesini Gürel Yurttaş sizler için yorumlamıştı.

Çarşamba günü saatler 20:00''yi gösterdiğinde Fenerbahçe - Altay ve Trabzonspor - Giresunspor mücadeleleri başlayacak.

Sarı-lacivertliler, daha önce İzmir ekibiyle 107 kez rakip olmuş, 66 galibiyet almıştı. 12 kez Altay üç puan sevinci yaşarken, 29 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, aldığı 66 galibiyetin 38’ini evinde elde ederken, rakibine Kadıköy''de sadece 1 defa mağlup oldu. Maçın ardında Aytunç Akın tüm kritikleriyle karşılaşmayı ele alacak.

Öte yandan Trabzonspor da evinde Giresunspor ile karşılaşacak. İki takım arasında ligde oynanan 7 maçta bordo-mavililerin 3, GZT Giresunspor''un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 3 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 8, Giresunspor ise 5 gol attı.

Karşılaşmanın ardından Cevat Kol, değerlendirmeleriyle Yeniçağ''da olacak.

22. Haftanın son maçında ise Galatasaray - Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Ligde oldukça başarısız sonuçlar alan Galatasaray''da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrılsa da kazanma alışkanlığı bir türlü sağlanamadı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 6''ya kadar inen Cimbom, önümüzdeki süreçte zorlu bir fikstüre girecek. Bu maçlarda da son dönemdeki başarısız sonuçları sürdürmesi durumunda Cim Bomu tarihinde görülmemiş bir sezon sonu bekleyebilir.

Gürel Yurttaş, maçın ardından yorumlarıyla sizlerle olacak.

İlgili Haberler